Ioan Haiduc

Ioan Haiduc, Ph.D. in medicina alternativa si complementara

                     Ph.D. in stiinte economice.

 

In 2000 eram dependent de ochelari (+1.5), iar medicii mi-au recomandat marirea cu inca o dioptrie a ochelarilor. Cu ochelari, parca se rupsese ceva in mine.

Nu stiam ce era si nu putea nimeni sa-mi explice acest lucru.

Am observat ca purtand ochelari capacitatile mele fizice si psihice erau  mai limitate decat inainte, si, in consecinta, scopurile mele viitoare, visurile mele,  care depind de o buna vedere, au trebuit sa fie diminuate si adaptate la ceea ce puteam sa fac.

Stiam ca fara creatie, fara un scop realizat, viata nu are sens. Nu m-am impacat deloc cu aceasta stare si am inceput studiile si cercetarile, ajungand astfel la invataturile medicinei traditionale chineze, tibetane, japoneze, vietnameze, coreane, peruane, arborigene.

Melbourne Australia, 2008

Timp de 10 ani am urmat diverse cursuri: energie universala, tehnica radianta, qigong, reiki, invatatura tibetana, invataturi privind iluminarea etc. Am urmat cursuri in Germania, Olanda, Thailanda, Australia si Sri Lanka.

Am studiat cu mari maestri chinezi, japonezi, tibetani, dar si cu renumiti oameni de stiinta, laureati ai Premiului Nobel pentru realizarile lor in domenii ca: biofizica, medicina informativa.  Am studiat mult atat medicina orientala cat si unele realizari ale medicinei alopate (occidentale).

Diploma PH.D. Fata/Verso

 

Interventie la Congresul mondial de medicina complementara, Baden-Baden, RFG, 2009

 

In baza acestora si a experientei si incurajarilor altora in domeniul imbunatatirii vederii,  am elaborat „Programul de Recastigare si Mentinere a Vederii Naturale”- RMVN pe scurt. Aplicand acest program, in ianuarie 2009, am reusit in numai 3 saptamani, sa scap de ochelari. Deci, …FUNCTIONEAZA !   A fost o eliberare uriasa. Ma simteam din nou tanar, capabil de a aborda orice proiect, de a trai clipa prezenta, de a realiza scopurile pe care le visasem.

Scopul Cursurilor de Management al Vederii, precum si al consultatiilor pentru o vedere clara, naturala, este acela de a impartasi cu dv. tehnicile de medicina complementara aplicate cu succes in cazul meu si de a va calauzi, daca doriti, in aplicarea Programului RMVN pentru imbunatatirea si pastrarea vederii clare, naturale.

Daca eu am reusit, puteti reusi si Dumneavoastra.  Daca doriti si credeti in acest lucru, eu sunt alaturi pentru a va ajuta.

Va astept cu mult drag!

Instructor,

Dl. Haiduc Ioan, Ph.D. in medicina alternativa si complementara

                            Ph.D. in stiinte economice 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *