Marturii

Ce cred participantii despre  curs si instructor:

Monica L., medic:

“Am trait s-o vad si pe-asta. Un nesprecialist in medicina alopata imi da solutii din medicina complementara pentru a-mi imbunatati vederea. Imi da tehnici de echilibrare energetica a intregului organism, de eliberare a blocajelor energetice si de imbunatatire a fluxului de energie in sistemul vizual si in intregul corp, tehnici de relaxare generala si a sistemului vizual in special. Imi cere sa-mi modific obiceiurile, modul de gandire si de actiune, sa fac meditatie si sa-mi imaginez ca vederea se imbunatateste.”..”Am aplicat Programul RMVN si intr-o luna am scapat de ochelari. Este ca un vis implinit. Nici acum nu-mi vine sa cred ca am reusit”.

Petre L., general in rezerva:

“La 70 de ani, nu mai speram nimic. Am zis sa incerc totusi. Mi s-au predat lucruri noi, pe care nu le-am gasit  in nici o carte. Purtam ochelari de citit, +3 D, la un ochi si +3,25 D la celalalt. O data cu activarea chakrelor, am simtit ca sunt plin de energie iar campul meu vizual este mai mare. Ni s-au predat atatea lucruri noi la curs. Parca viata mea capata un alt sens. Vedeam deja luminita spre imbunatatirea vederii. Dupa doua luni de aplicare a Planului personalizat de recastigare a vederii, intocmit de Dl.Haiduc Ioan –instructor, inclusiv datorita consultatiilor pline de profesionalism, vad azi lumina de la capatul tunelului. Va recomand tuturor, indiferent de varsta, sa urmati Cursul “Managementul Vederii” cu Ioan Haiduc.”

Luminita V., fost somer:

“Am 46 de ani si am lucrat ca agent imobiliar.  De doi ani nu reuseam sa-mi gasesc de lucru. Nimeni nu vroia sa ma angajeze. Vederea mi s-a inrautatit foarte mult. Intr-un an miopia a crescut de la – 2 D la ambii ochi, la  OD -4 D iar la OS -4,5 D. Oboseam repede cand lucram. In 2009, am participat la Cursul de Management al Vederii, organizat si sustinut de Dl. Haiduc Ioan. Am aflat lucruri noi. Am aflat si cauza principala a deteriorarii vederii: nu vedeam viitorul, iar prezentul nu era deloc roz. Am urmat Programul RMVN, mi-am schimbat modul de gandire si dupa  5 luni am ajuns la – 1 D la ambii ochi. In prezent continui Programul. Sunt sigura ca voi reusi asa cum am reusit sa ma redresez profesional. Acum am propria mea afacere de servicii imobiliare.”

Doina I., profesoara:

“Timp de 32 de ani am purtat ochelari. Nu mai credeam in minuni cand am auzit de Cursul de Management al Vederii. Inainte, am fost la cei mai buni oftalmologi, dar vederea mea s-a inrautatit an de an. Am ajuns la miopie cu astigmatism grav. Riscam si o dezlipire de retina.  Inca de la prima ora de curs, mi s-a trezit interesul ca totusi se poate face ceva. La Dl. Haiduc am gasit o alta abordare a problemelor oculare. Programul RNVN trateaza cauzele afectiunilor de vedere, iti da terapii neinvazive sa te vindeci, sa-ti imbunatatesti vederea,  sa te dezvolti in multiple planuri: cariera, relatii sociale, bani etc.  Am ajuns dupa 6  luni de munca continua (cca. 1 ora pe zi), la o vedere aproape perfecta. Daca vreti intr-adevar sa va imbunatatiti vederea sau sa v-o pastrati mereu clara, naturala, va recomand cu caldura sa mergeti la cusrul instructorului Haiduc Ioan. ”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *